forum elektroniczne, fachmanowo, fachman, electronics, electronic, elektronika, elektronik, elektronic, elektronics, software, EDA, DSP, programming, programowanie, bascom, forum, naprawa, schematy, Modelarstwo, zdalne sterowanie, cxemy, serwis, service, tv, kamery, camera, wideo, video, audio, Naprawa RTV, Porady, Serwis Elektroniki i AGD, Schematy RTV, Serwisówki, Tryby Serwisowe, Noty Aplikacyjne, Instrukcje obs³ugi, Willem, Adaptery, Programatory, DVD, MP3, SAT, GSM, Elektronika Samochodowa, Motocykle, Naprawa PC
Forum
    Forum     Pliki     Aukcja      FAQ     PW (zaloguj siê)     Zaloguj    

Problem z pralk± Bosch WFA 2070   

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu     Fachmanowe Porady :: Strona G³ówna Forum -> AGD
     Zaawansowane
Ostatnie 100 postów  Ostatnie posty    Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
rentier1920

Jestem tu Nowy
Jestem tu Nowy

Do³±czy³: 06 Sie 2008

PostWys³any: 06 Sie 2008 15:24    Temat postu: Problem z pralk± Bosch WFA 2070 Odpowiedz z cytatem

Jetem posiadaczem pralki Bosch WFA 2070 i wczoraj podczas prania przy najwiêkszej temperaturze posz³a para do szufladki na proszêk i ca³± ja wykrzywi³a. Natomiast drugi mój problem polega na tym, ¿e pralka nie zawsze odwirowuje ca³± wodê. Muszê z dwa czy z trzy razy odwirowywaæ. Co mo¿e byæ tego przyczyn±Question Proszê o poradê
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Pa
Specjalizacja:pralki automatyczne

Trochê Czytam
Trochê Czytam

Do³±czy³: 16 Sty 2005
Sk±d (Miasto): wielkopolska

PostWys³any: 06 Gru 2008 18:00    Temat postu: Problem z pralk± Bosch WFA 2070 Odpowiedz z cytatem

Przyczyn± nadmiernej ilo¶ci pary mo¿e byæ uszkodzony regulator temperatury, natomiast co do wirowania, to sprawd¼ filtr bo masz go zabrudzonego.
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
haneczka

Jestem tu Nowy
Jestem tu Nowy

Do³±czy³: 20 Gru 2008

PostWys³any: 20 Gru 2008 3:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z tym odwirowywaniem wody, to te¿ mia³am podobny problem i siê okaza³o, ¿e w±¿ by³ tak zagiêty, ¿e woda nie mia³a si³y lecieæSmile Sprawd¼ filtr i ten w±¿ odp³ywowy na wszelki wypadek:)
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu     Fachmanowe Porady :: Strona G³ówna Forum -> AGD Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach